Hjem

Vi tilbyr opplevelser og opphold i fredelige omgivelser omgitt av hav og fjell. Nærhet til, samhandling med og respekt for naturen er viktig for vår virksomhet. Vi har fokus på grønne fotavtrykk og å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

01.01.197000:00 Asgeir Andreassen

Våre aktiviteter er satt sammen i pakker, som er beskrevet og kan bookes på vår nettside.  Spesielle ønsker? Oppholdet i Andøy tilpasses den enkelte gruppe. For inntil 8 personer, tilbyr vi personlig service og nærhet til nordnorsk kultur. Beliggenheten utenfor allfarvei er i seg selv avslappende, og våre aktiviteter inviterer til å ta fri fra hverdagens stress. Fisketur i ferskvann eller på havet, meditativ tur langs strender eller i marka, topptur uten tidspress eller alenetid med en kopp te på bryggekanten – rom til å senke skuldrene og lytte innover.

Brygga og Ragnahuset er gode alternativer for vennepar eller storfamilier som ønsker en hyttetur sammen. Brygga har 10-14 senger og et romslig allrom for måltider og samvær. Ragnahuset har 10 senger fordelt på 7 soverom og hyggelig stue/spisestue for felles samvær og måltider.

Opplevelser